Varer i handlevogn:   0
Norway    Logg inn  / Opprett konto  
Valutaer:
supra for sale

Personvern

Takk for at du handler hos oss (www.playdoraemongames.net). Vi respekterer ditt privatliv og ønsker å beskytte din personlige informasjon.

Puma Australia
Vår forpliktelse til personvern
Ditt personvern er viktig for oss. For å bedre beskytte personvernet følgende merknad forklarer informasjonen vi samler inn, hvordan den brukes, hvordan den blir ivaretatt, og hvordan du kan kontakte oss hvis du har noen bekymringer.

Hva slags informasjon samles:
Som en del av bestillingsprosessen, er følgende informasjon fra kunder:
Navn Shipping / fakturaadresse E-postadresse Telefonnummer kredittkort / debetkort informasjon.

Agent Regler
Vårt firma tilbyr nå omfattende tjenesten skal fungere og utvikle seg sammen med deg, inkludert produkt og service råd av utvidelsen, detaljene som følger:


1.Fastly og effektiv. Nå kan du være den produkt Agenter av vårt selskap, hvis det ved kjøp av våre modent produkt nettside i billig pris på 300 USD. Deretter kan du åpne opp for nye MGS online salg! Og vårt selskap ville prioritere previde du anbefale til tjenesten for produktet fritt og forlengelse, må du vinne i første løp!


Hvordan denne informasjonen brukes Informasjonen vi samler inn blir brukt som fylling for å kontakte
kjøpere hvis de har spørsmål om å sende e-post med tilbud.


2. For å holde på å oppdatere produktet, anbefaler vi at alle varer på salg av nettstedet levert av oss. Vi vil legge merke til via e-post eller TEL på oppdatering av de nye varene. Samtidig, hvis du har et spørsmål om det nye produktet eller marked, bare tilbakemeldinger og vår virksomhet enkeltrom med umiddelbare svar.


3.Strong logistikk støtteapparat og samarbeid med fabrikken, gjør oss svært trygge på at person tjeneste av varer. Samtidig, som for forsendelsen, vårt selskap ville dør til dør og slippe frakt service fritt.


4. utsalgsprisene er satt av lokale og engrospriser på våre produkter er basert på våre veiledende priser. Normalt går vi på en 30% handel rabatt basis, er mengden med særbehandling.


5. På nettsiden til de offiserer frihet til metoden for betaling som er avhengig av praktisk situasjon og sterk teknisk støtte for vårt selskap kan utvikle modulen av elektroniske betalinger for å velge utvidelse av virksomheten.


6. Vårt firma garanterer at når det gjelder mengden av bestillinger etter to dager etter levering, og for å følge en liste over alle ordre nummer, kan du online i sanntid sporing tilbudet. I det øyeblikket godset på bestemmelsesstedet for 7-9 dager.


7. Med hensyn til transport av varer, og dermed kreve sammenhengende politikk og relaterte produkter, så må man gi for detalj nettsiden til vår bedrift! Samtidig kan agenter være basert på deres behov, gi selskapet tilbakemeldinger, vil vi gjøre oppdateringen, "gi ifølge selskapet."